Word lid
Word lid

Nieuws

Nieuwe Bestuursleden bij Bewonersvereniging De Samenwerking

augustus 5, 2024

Het is met genoegen dat wij Timo Kleijn en Thera Barzilay verwelkomen in ons bestuur!

Met veel enthousiasme kondigen wij aan dat de leden van Bewonersvereniging De Samenwerking recentelijk hun stem hebben uitgebracht voor twee nieuwe bestuursleden, Timo Kleijn en Thera Barzilay.

Timo en Thera zijn met veel enthousiasme aan hun nieuwe rol begonnen. Beide bestuursleden hebben een sterke band met de bewoners en brengen unieke kwaliteiten en een frisse blik mee. Tijdens de stemming hebben zij de steun en het vertrouwen van de leden gewonnen, en we zijn ervan overtuigd dat ze een waardevolle bijdrage zullen leveren aan onze vereniging.

‘Timo en Thera stellen zichzelf hieronder graag aan jullie voor.’

Met de toetreding van Timo en Thera in het bestuur kijken we uit naar een nieuwe fase van innovatie en samenwerking. Hun visie en betrokkenheid zullen ongetwijfeld helpen bij het realiseren van onze gezamenlijke doelen en het verder versterken van de cohesie binnen onze gemeenschap. We zijn benieuwd naar de nieuwe initiatieven en ideeën die zij zullen aandragen en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.

Introducties

Timo Kleijn

“Ik ben Timo 35 jaar en ben zelf een grote voorstander van alles op het gebied van verduurzamen aan woningen. Er valt nog een hele hoop te behalen op het gebied van verduurzaming aan huurwoningen. Voor de huurder valt een hoop te behalen mits de verhuurders daaraan willen meewerken. Zo valt mij op dat tijdens bijeenkomsten voor verduurzaming voor mensen met een koopwoning interessante zaken behaalt kunnen worden waar dit voor mensen met een huurwoning nog zwaar achterloopt.
Ik hoop mee te werken aan een samenwerking opdat onze volgende generaties geboren kunnen worden in een wereld waar er velen maten beter met energie om gegaan wordt dan wij nu. Gezamenlijk is een weg te vinden want alleen kan ik dit niet.”

Thera Barzilay

“Ik ben Thera Barzilay – Lankheet. Geboren op 06-05-1964 in Amersfoort. Ik heb tot mijn 40e jaar in Amersfoort gewoond en gewerkt. In mijn huwelijk, heb ik 3 prachtige kinderen gekregen, 2 meisjes en 1 jongen. Na 40 jaar in Amersfoort te hebben gewoond, ben ik verhuisd via via en hier in Spijkenisse terecht gekomen. Ik ben opnieuw gelukkig getrouwd, en woon in een senioren flat aan de Paganinihof. Na een jaar daar wonen, ben ik vrijwilligster geworden in het “Kwart Rondje” al in de Paganinihof gelegen.

Het is een gezellig buurthuis, voor ouderen, leuke dingen te doen zijn, denk aan sjoelen, kaarten en om de 2 maanden een gezellige bingo. Door mijn vrijwilligerswerk ben ik in contact gekomen met “Bewonersvereniging de Samenwerking”. Daar ben ik momenteel aspirant bestuurslid, en moet nog even de kat uit de boom kijken, maar vind het allemaal super leuk en interessant om te zien wat er gebeurd, en wat de voorzitster van deze vereniging allemaal regelt. Ik vind het leuk om met mensen samen te werken, en zet me dan ook voor 100% in.”


Welkom Timo en Thera!

Namens het hele bestuur en de leden van Bewonersvereniging De Samenwerking heten wij Timo en Thera nogmaals van harte welkom. We zijn blij met hun komst en kijken ernaar uit om samen met hen te werken aan een nog betere toekomst voor onze bewonersvereniging!

Delen op social media

Go to Top