Nieuws

Bewonersiniatief Spijkenisse Centrum

juli 15, 2022

Dit was een Bewonersinitiatief, georganiseerd door onze Secretaris Heidi Gerritsen. Ze is hier ruim een jaar mee bezig geweest om dit te organiseren, puur om te laten zien aan de gemeente, maar ook aan de wooncorporaties waar de knelpunten zitten in de aanvraag. Om aan te geven dat het aanvragen van het bewonersinitiatief, zoals het nu loopt, dit voor de gewone burger te omslachtig is en deze aanvraag vereenvoudigd moet worden. Het was, al om al, een zeer geslaagde activiteit, met de bedoeling om meer verbinding, en saamhorigheid te realiseren met huurders en kopers in de wijk. We zijn hier goed in geslaagd! Ook hebben wij een bijdrage geleverd aan “maak Max mogelijk.” Deze stichting gaat om het realiseren van een bronzen beeld van Max, de hond van de vermoorde joodse familie Levie.  De aanvraag van het bewonersinitiatief voor het organiseren van een activiteit in uw wijk, blijft een hekel puntje, maar wilt u het ook aanvragen voor in uw wijk? Wij helpen u graag met het doen van deze aanvraag!

Delen op social media