Nieuws

Angela in het zonnetje gezet

februari 11, 2022

Wethouder Hamerslag was vol lof over onze voorzitter van Bewonersvereniging de Samenwerking Tot op het moment dat wethouder Martijn Hamerslag (ONS) de loftrompet begon af te steken had Angela de Jongh-Blijd nog steeds niet in de gaten dat zij degene was om wie het die dag allemaal draaide. Op vrijdag 11 februari 2022 zou er namelijk een vergadering plaatsvinden in de Burgerzaal van het stadhuis van Nissewaard van de gezamenlijke huurdersraden. De opkomst viel de voorzitter van de Samenwerking mevrouw de Jongh-Blijd aanvankelijk behoorlijk tegen, niet wetende dat zij onder valse, edoch feestelijke voorwendselen naar het stadhuis was gelokt. Zelfs haar echtgenoot Theo de Jongh wist van niets en zal die middag vreemd hebben opgekeken toen zijn vrouw met een prachtige stoffelijke blijk van waardering thuiskwam. De heer Hamerslag verving de, wegens privé omstandigheden verhinderde, Jan-Willem Mijnans. De verrassing was er niet minder om en Angela kon haar tranen niet in bedwang houden toen ze niet alleen met complimenten overladen werd, maar ook een replica van het bekende beeld ‘de Mannetjes van de Krom’ uitgereikt kreeg. Botlek TV was er uiteraard bij, bood een bloemetje aan, legde de verrassing vast om nog eens op het gemak terug te kunnen kijken voor hen die, net als het feestvarken zelf, nergens van wisten. (Beeld en geluid: Roel van Deursen. Presentatie: Joop van der Hor)

Delen op social media