Nieuws

BOTLEK TV aanwezig bij 25 jaar De Samenwerking

augustus 27, 2021

Bewonersvereniging De Samenwerking vierde afgelopen vrijdag haar 25-jarig jubileum in het statige Carlton Oasis Hotel. Uiteraard prikte de presentator van Botlek tv een vorkje mee, van het buitengewoon goed verzorgde warme en koude buffet. Wethouder Wonen en Wijkveiligheid Jan-Willem Mijnans (ONS) bood de jarige een cheque aan en antwoordde open op de soms kritische vragen van de presentator en de bewoners. Ook de Voorzitter van de raad van bestuur Woonbron Richard Sitton werd aan de tand gevoeld. Hij sprak zijn waardering uit voor het werk van de vrijwilligers. Voorzitter Angela de Jongh – Blijd van de bewonersvereniging blikt inmiddels tevreden terug op de feestelijke bijeenkomst. In de video hieronder is een 30 minuten durende reportage met daarin grote delen van de vragensessie te zien.

Delen op social media